Dødvande:(

Var hos Peter (Fys) i går for at blive vejet og få målt fedtprocent.  Det var en lidt mærkelig oplevelse da resultaterne overhovedet ikke stod mål med mine forventninger.

Fedtprocent: 16,7

Vægt: 100,02

Jeg skal erkende at jeg ikke har haft overskud til at få Intervaltræningen sparket i gang, men ud over det, føler jeg at jeg har gjort præcis det samme som i de første 4 uger.

Jeg kan se udvikling på mål og billeder, og jeg løfter tungere og tungere for hver gang jeg træner, derfor var det en (skuffende) overraskelse, at der ikke er sket mere med vægt og fedtprocent.

Som man kan se på målene så svinder maven og bryst og arme er begyndt at vokse i takt med at jeg træner, uge for uge.

Mål Uge 8

 

Jeg har i dagens anledning skudt billederne selv.

 

Jeg må jo nok se i øjnene at jeg ikke kommer under de 10% i denne omgang, men vil rette fokus på fedt-tab frem for muskelvækst de sidste tre og en halv uge af mit projekt.

Uanset hvad det ender med, er jeg lykkelig over at jeg har ændret min livsstil, og den positive indvirkning det har haft på krop og humør.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>