Om mig

Velkommen til Kok & Kriger

Her kan du læse om min jagt på velvære og glæde i tilværelsen.

Udover at være et regulært madøre, driver og ejer jeg en sushibar i  København på syvende år.  Mad betyder og fylder meget i mit liv, så det er et oplagt emne at dele.  Derfor har jeg lavet kategorien “Kok”, hvor jeg skriver om mad og mine egne udskejelser med det.  Det kan være opskrifter, tests og demonstrationer af køkkenudstyr (man må ikke gå ned på grej jo!), restaurantbesøg, billeder og spændende fakta og meget, meget mere.

Under kategorien”Kriger” skriver jeg om forskellige projekter, interesser og udfordringer jeg stiller mig selv..  Titlen refererer til den kriger i mig, som jeg mener de fleste af os, hvis ikke alle, rummer.  Krigeren, der gør en ihærdig og målrettet når man brænder for noget, uanset hvad.  Jeg er jo en vaske ægte “blogjomfru” men jeg forestiller mig at det bliver en slags logbog, om de “kampe” jeg selv vælger.

Håber du vil finde læsningen interessant, inspirerende og måske til tider, provokerende. Uanset, vil jeg sætte stor pris på kommentarer og input på mine indlæg.

God fornøjelse!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>